Menu Oever 13
Op zaterdag serveren wij enkel ons Oever 13 menu, alle gerechten kunnen steeds apart besteld worden.
Handgesneden tartaar van Hereford rund - aardappelkrokantje - peterselieolie - kwarteleitje
Of
Duo ambachtelijke kaas - garnaalkroketjes
*****
Vis van de dag - butternut - aardappel - koolrabi - knolselder - haringkaviaar-witte wijnsaus
Of
Gegrilde kalfsfilet - gekonfijte sjalot - gratin van knolselder - rouleau van spitskool - witloof(+5)
*****
Chocolade/Champagne sabayon - vanille - gemarineerde peertjes
Menu 3 gangen 58
*Het menu wordt geserveerd voor volledige tafelgezelschap.
Winterspecial
Alle gerechten zijn steeds apart verkrijgbaar.
Gravad lax - dille - waterkers
Of
Kaaskroketjes
*****
Vis van de dag - butternut - knolselder - witte wijnsaus - koolrabi
Of
Dunne lende - gekonfijte sjalot - spitskool - witloof - krokante aardappel
*****
Koffie met zoetigheden
Menu 39
Suggesties:
Hereford dunne lende - slaatje - verse frietjes
Op de graat gebakken pladijs - stoemp met wintergroentjes
Nagerechten:
Dame Blanche/ coupe karamel
Dessert Oever-13
Soesjes, vanille ijs met warme chocolade